Welke veranderingen en ontwikkelingen heb je de afgelopen jaren ervaren in de evenementenbranche? Over welke ben je het meest positief?
‘Een groeiende ‘last minute’ cultuur voor kleine tot middelgrote bijeenkomsten.
Daarnaast zie je dat men nu vaker een dagdeel samenkomt, in plaats van een hele dag. Ook zie je, zoals iedereen wel weet, een groeiende trend naar gezonde voeding. In 2005 was er nog paniek als er geen kroket bij de lunch was. In 2019 vraagt echt niemand meer om een kroket. Brainfood: dat is wat we nu aanbieden.
Een leuke en positieve trend van de laatste tijd: meer en meer zie je dat de meerwaarde en het belang van goed, eerlijk en gezond eten wordt ingezien. Niet alleen tijdens een event, maar ook thuis en onderweg.’
Waar ben je goed in?
‘Luisteren naar wat de klant echt wil. Helpen keuzes te maken. Meedenken en met ideeën komen om het gewenste resultaat te bereiken. De vraag: ‘Met wat voor gevoel willen jullie dat de gast naar huis gaat?’ Is een mooi startpunt voor de invulling van een event of bruiloft.
Wanneer is een event voor jou geslaagd?
‘Als de opdrachtgever of ceremoniemeester zelf heeft kunnen genieten van het event. Dat lijkt logisch, echter blijkt dat het niet overal normaal is.’
We leren je graag beter kennen. Wat doe je in je vrije tijd?
‘Vaste prik op zaterdag Kick-Fun met koffie en sauna. Doordeweeks probeer ik ook nog een paar keer naar de sportschool te gaan. Koken doe ik graag. En reizen gecombineerd met lokaal eten zou ik altijd wel kunnen doen. Ik ga dan voor het origineel. Op zoek naar de echte Babi Pangang van de Bataks op Sumatra en Empanadas uit de houtoven in Chili.’
Met wie zou jij een kop koffie willen drinken en waarom?
‘Francis Mallmann of Ilja Gort: In beide gevallen stappen we denk ik wel snel over naar wijn.’