Culinair zakelijk - Te Werve
  • Eigen Keuken

    Diner

    BBQ

    Lunch

  • Eigen Keuken

    Diner

    BBQ

    Lunch

  • Eigen keuken

    Diner

    BBQ

    Lunch

  • Eigen Keuken

    Diner

    BBQ

    Lunch

Koken met passie:

Ons eigen keukenteam kookt met verse ingrediënten en ze vinden het een feest om met seizoensproducten te werken. Vaak komen de kruiden uit de tuinen van het landgoed. We koken puur met zoveel mogelijk lokale producten. Het liefst low en slow, en dat proef je. Ambachtelijke creaties uit eigen keuken, bereid met liefde voor het vak, dat is wat jullie van ons keukenteam mogen verwachten.

Er zijn tal van mogelijkheden zoals:  geserveerde “fine dining” diners in de sfeervolle zalen. Liever informeel of buiten eten? Dat kan met een walking diner of een BBQ. Bij de borrel is er ruime keuze uit borrelbites en fingerfood. Ons keukenteam heeft veel ervaring met vegetarische gerechten, allergieën en vindt het een uitdaging om voor iedereen heerlijk te koken. Kijk hieronder voor het complete aanbod.

Recept van de chef om zelf te maken: Mascarpone taartje met speculaas

De wintermaanden zijn perfect voor gezellige diners en feestelijke desserts. Daarom delen we graag een speciaal recept van onze Chef Jan Pieter uit ons wintermenu van Landgoed Te Werve met je. Perfect om thuis te maken en te genieten met vrienden of familie. Ontdek hoe je zelf ons heerlijke ‘Mascarpone taartje met speculaas, specerijen roomijs, en ganache van witte chocolade en yoghurt’  kunt bereiden.

Download winter dessert recept

 

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak